fredag 22. oktober 2010

BLUE!Fantastisk bilde!  
 Etter et langt opphold siden slutten av 80-tallet, begynnelsen av 90 tallet er jeg igjen hekta på blått. Stadig flere blå ting sniker seg inn blant det ellers fargeløse interiøret.  Hadde ikke gjort noe med dette bildet på en stuevegg...


Jessica Warboys (f. 1977) har laget det vakre maleriet i grenseland mellom maleri og veggdekor. Bildet måler hele 330 x 330 cm og stilles ut i galleri Gaudel de Stampa, Paris. 


helle 


In the late 80ies, early 90ies my clothes were blue, as well as my interior. After quite a long break, blue is back. I'd like this painting by Jessica Warboys om my livingroom wall. Please..
5 kommentarer:

 1. Flott at du stakk innom hos meg for da fant jeg bloggen din:)....og etter å ha sett nedover i bloggen måtte jeg legge meg som følger:) Utrolig flott på badet ditt og sprek innredning som fungerer:)

  Ha ei fin helg:)

  SvarSlett
 2. Jeg elsker blått og har brukt det i interiøret en stund. Men nå har jeg gått over til en litt lysere blånyanse, veldig fint det og synes jeg:)

  Lykke til med målene dine btw,håper du klarer å fullføre de!
  Enig i at det er litt mer tiltak å være sosial om vinteren,har mest lyst å være hjemme med en god bok og en stor kopp te under et pledd i sofaen med masse stemningslys rundt:) Men prøver å treffe venner en gang i uka da,og så er jeg heldig at jeg jobber med mange av mine venner, så treffer de der da:)
  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei Helle!

  Takk for besøk og hyggelig kommentar på bloggen min <3 Utrolig fin blogg du har - takk for titten og god helg!

  Klem

  SvarSlett
 4. Helle, Din blogg är fantastisk och jag har tassat runt här inne i tjugo minuter och bara njutit och lapat i mig ögongodis! Din kommentar hos mig var så dejligt rar och den här blåa saken..... MAGNIFICO!

  Agneta

  SvarSlett
 5. Bildet er helt fantastisk. Liker det også! Ha en fin mandag! ;))

  SvarSlett

Takk til deg som legger igjen en hilsen hos meg.
Det gjør meg glad.

Related Posts with Thumbnails